Vogelvlucht impressie

Woningtype D

Woningkenmerken

  • Vrijstaand wonen in een landelijke omgeving
  • Eigentijdse architectuur
  • Ruime kavels van circa 400 m² tot circa 500 m²
  • Ruime basisindeling met tal van uitbreidings- en indelingsopties
  • Luxe afwerking en hoog wooncomfort
  • Mogelijkheid om te kiezen voor levensloopbestendige indeling
  • Energiezuinig met lucht-water warmtepomp en vloerverwarming
  • Zonnepanelen

Woningtype D

Vrijstaand wonen aan het groen

In de ‘groenste punt’ van nieuwbouwplan De Hoek staat uw toekomstige vrijstaande woning. Een comfortabele woning, geheel afgestemd op uw leefsituatie, uw smaak en uw wensen. Een woning met een traditionele indeling maar met een moderne look en al het hedendaagse wooncomfort. Maar bovenal een thuis waar u al uw woonwensen tot leven kunt laten komen.

Deze imposante woningen in De Hoek zijn prachtig gelegen aan de rand van de parkachtige omgeving. Het strakke aluminium bruine zetwerk en gebruik van bruin metselwerk contrasteert prachtig met het witte metselwerk aan de voor- en achtergevel en geeft de woningen een mooie omlijsting. De zorgvuldig geplaatste ramen zorgen niet alleen voor veel lichtinval, maar ook voor prachtig zicht op de groene omgeving. Maar liefst drie ruime woonlagen en een inpandig bereikbare berging bieden meer dan voldoende ruimte voor u en uw gezin. De berging is standaard voorzien van alle aansluitingen om deze nu of in de toekomst aan te passen naar een levensloopbestendige ruimte. Ziet u uzelf al wonen in deze duurzame, complete en comfortabele woning met unieke ligging dicht tegen de natuur?

Basis uitvoering van de vrijstaande woningen

Op de begane grond vindt u onder meer een royale leefruimte met open keuken (samen circa 45 m²) en de inpandige berging met sectionaalpoort. De woningen hebben op de verdieping standaard drie slaapkamers, een badkamer met twee wastafels, een ligbad, een inloopdouche en een separaat toilet.

De compleet afgewerkte badkamer en toiletten worden uitgevoerd met kwaliteitstegelwerk van Mosa en eigentijds design sanitair van Geberit Xeno² met inloopdouche en designkranen van Grohe. Uiteraard kunt u naar wens wijzigingen in het sanitair- en tegelwerk doorvoeren en dus nog uw eigen touch geven aan de afwerking. De derde woonlaag heeft zeeën van ruimte en biedt alle mogelijkheden om hier uw eigen bestemming aan te geven. Tevens bevinden zich hier de technische installaties en de aansluitingen voor witgoed.

De berging wordt standaard voorzien van aansluitingen voor sanitair, zodat deze nu of in de toekomst eenvoudig kan worden ingericht als slaap- en badkamer. Een zeer complete en comfortabele basis dus, die volop mogelijkheden biedt om uw eigen unieke thuis te creëren.

Plattegronden

Basis uitvoering

Uitbouw woonkamer om nog meer ruimte te creëren

Altijd al gedroomd van een riante open keuken met kookeiland?

Of wenst u gewoon graag meer ruimte op de begane grond voor uw spelende kinderen of een royaal diner met vrienden? Voeg dan een riant woonoppervlakte toe met een uitbouwoptie aan de zijkant.

Deze woonkamer uitbouw is ook te combineren met de levensloopbestendige opties zoals hieronder omschreven.

Plattegrond uitbouw woonkamer

Uitbouw woonkamer

Levensloopbestendig maken in de basis oppervlakte van de vrijstaande woningen

Wilt u wonen en slapen op de begane grond?

De woning kan levensloopbestendig worden gemaakt door de ruimte voor de inpandige berging uit te voeren als slaap- en badkamer. Omdat de inpandige berging komt te vervallen wordt in de tuin een houten tuinberging geplaatst.
Plattegrond levensloopbestendig in basis

Levensloopbestendig in basis

Aanbouw levensloopbestendig aan de achterzijde van de vrijstaande woningen

Wilt u nog meer ruimte en comfort creëren op de begane grond?

Er bestaat de mogelijkheid om een uitbouw aan de achterzijde te realiseren, ingedeeld met een grotere badkamer, ruime slaapkamer en openslaande deuren uw prachtige tuin in. Binnen deze optie blijft de inpandige berging beschikbaar.

Plattegrond aanbouw levensloopbestendig

Woonkamer aanbouw

Oppervlakte en prijzen

Kavel Kavelopp. Gebruiksopp. Verkoopprijs v.o.n. Status
11 400 m²
164 m² € 389.800,- Te koop
12 500 m²
164 m² € 409.800,-
Te koop
13 497 m²
164 m² € 419.800,-
Te koop
14 470 m²
164 m² € 412.800,-
Te koop
15 396 m²
164 m² € 399.800,-
Te koop

Getoonde prijzen zijn van de basis woning.

Meerprijzen opties

Optie Omschrijving Gebruiksopp.Meerprijs
Optie 1 Uitbouw woonkamer 175 m²€ 17.700,-
Optie 2 Levensloopbestendig in basis
164 m²€ 24.800,-
Optie 3 Aanbouw levensloopbestendig
179 m²€ 45.100,-

De oppervlakte maten in de tabel zijn incl. de gebruiksoppervlakte van de basiswoning.